Vacature Backend developer BWaste

Locatie: Eefde (Zutphen/Deventer) 
Start datum: zo spoedig mogelijk
Beschikbaarheid: fulltime

 

Vacature Backend Developer

Wie zijn wij?
BWaste is een van de grootste spelers op de afvalmarkt in Nederland en levert een geavanceerd afvalregistratie- en managementportaal aan haar klanten. BSpaas is een enigszins jongere dochtermaatschappij met een focus op de recreatiemarkt die een portaal biedt voor het reserveren van sportbanen (denk aan tennis, squash etc) door digitale reservering van tijd en baan en betaling. We maken gebruik van cutting edge programmering en technologieën om de ultieme SaaS platforms te creëren voor onze klanten. Beide bedrijven zijn gebaseerd op gemeenschappelijke kennis, gedeelde technologie en streven naar uitmuntendheid en de erkenning als belangrijke softwareleverancier.

Jouw ambitie
Wij zijn op zoek naar jouw best practice als backend ontwikkelaar. Je gaat een rol spelen in de ontwikkeling van het toekomstige SOA platform van onze bedrijven, evenals een rol in het uitbreiden en verbeteren van het bestaande platform (en). Het documenteren van backend API en database platform. Je neemt pro actief deel aan SW architectuur sessies. Je doet dit niet alleen, maar werkt nauw samen met andere leden van jouw scrum team.

Jij bent ambitieus en wil je verder ontwikkelen door de aanwezige kennis en technieken van ons team lead software architecten. 

Wat kun je van ons verwachten
Wij bieden een uitdagende functie aan waarin je veel kunt leren en bereiken. Een jaarcontract met als doel verlenging tot onbepaalde tijd. Flexibiliteit met betrekking tot werktijden en standplaats.

De afdeling bestaat uit 10 tot 12 personen. Elk SCRUM team uit 3 tot 4 personen. De sfeer is informeel maar professioneel. De kantoorruimte is gelegen in een park dat een geweldige setting biedt voor een rustige en inspirerende werkdag. Brainstormsessie vinden dan ook regelmatig in de buitenlucht plaats. Het gebruik van laptop, mobiele telefoon en auto van de zaak behoren tot de mogelijkheden. Je krijgt zes weken vakantie per jaar.

Jouw profiel

  • HBO-niveau, bij voorkeur IT-opleiding;
  • Vloeiend Engels in woord en geschrift;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Backend software ontwikkelaar;
  • Uitgebreide kennis van .NET, SQL Server, Visual Studio;
  • Bekend met SCRUM werken;
  • Bekend met API-georiënteerde ontwikkeling met oplossingen zoals WebApi, ServiceStack en REST;

Bij voorkeur aangevuld met:

  • Kennis van met mobiele ontwikkeling (Xamarin, enz.)
  • Kennis van web front-end kaders (AngularJS, EmberJS, ...)
  • Kennis van met Automation (TeamCity / Jenkins).
  • Kennis van Cloud (Azure).

Interesse?
Stuur je gemotiveerde sollicitatie met CV ter attentie van Ian Pottier naar:
ian.pottier@bwaste.nl

Vragen: tel: +31 (0)653 438 758

BWaste International BV. Smart cities. Better living.